Febrer de tastos

El segon mes de l'any proposa activitats com degustacions de vins de les DO Penedés, Empordà i Montsant, o un tast de vins en anglès

El fred d’aquest inici de febrer no impedeix que les diferents entitats relacionades amb el món del vi preparin un seguit d’activitats. Així, al llarg de tot el mes Bodegues Torres proposa una degustació exclusiva de vins de denominació d’origen Penedés, que inclou la visita al celler de Pacs del Penedés i el tast de Gran Viña Sol, Atrium Merlot i Gran Coronas. La visita i degustació té un preu de 10.30€. Més informació al 93 817 74 87 i a www.torres.es.

També a Bodegues Torres, el dijous 9 de febrer, s’hi realitzarà una experiència singular, un curs d’iniciació al vi en anglès per aprendre alhora a valorar els vins i millorar el vocabulari d’anglès. El tast inclou visita al celler i un dossier amb vocabulari. El preu és de 18€.

Ja al cap de setmana, el dissabte 11, l’oferta és a Falset, on la DO Montsant proposa un tast de sis vins d’aquesta DO, l’Ausetà, el Blanc d’Orto, Lo Mets Rosat, Serè, Mas Franch Òptim i Pansal del Calas. El preu del tast és de 15€ amb una Copa Riedel Montsant de regal. Més informació a www.domontsant.com.

El dijous 23, la Confraria dels Vins del Bages organitza un tast de vins de l’Empordà, concretament del celler la Vinyeta de Mollet de Peralada. En aquest tast es provarà una selecció dels seus millors vins. El tast, amb sopar inclós, tindrà lloc a l’Espai Gastronòmic El Kursaal de Manresa a un preu de 25€ per als socis i 40 per als no socis. Més informació a

www.confrariabages.com i al telèfon 609 88 66 34

Finalment, el diumenge 26, Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Vilafranca del Penedés proposa el Menú Vinseum, un paquet enogastronòmic que es composa d’un dinar inspirat en la cultura del vi i una visita a l’exposició permanent “Tast de Vinseum, Què hi ha en una copa de vi?” El preu és de 35€. Més informació a www.vinseum.cat i al telèfon 93 890 05 82.

Nou comentari