VadeVi
Fermí Fernandes i Caves Nadal porten «El Sommelier» a Barcelona

L’actor Fermí Fernandes (Polònia, Crakòvia) estrenarà a Barcelona “El sommelier”, un monòleg escrit pel dramaturg Toni Orensanz i dirigit per Toni Albà. La peça, que es va estrenar l’octubre passat a l’emblemàtica Cava Nadal, retrata el personatge d’un sommelier que acaba convertint la seva capacitat olfactiva en una obsessió malaltissa.

“El Sommelier” arriba al Teatre Regina de Barcelona el 20 de maig, i es repetirà tots els dimecres fins a finals de primavera. La representació, durant la qual se servirà X Nadal Vermell, tindrà lloc a partir de les 21h però un cop finalitzada, els espectadors podran participar en una tertúlia amb l’actor.

El director general de Caves Nadal, Xavi Nadal, creu que aquesta representació és una fórmula directa per “apropar el públic al sector vitivinícola, per despertar la curiositat i, sobretot, per fer pedagogia sobre una activitat tan pròpia del país i tot sovint desconeguda”.

Precisament, tots aquells que a l’hora de comprar les entrades (20€) presentin una placa de Salvatge Brut o Salvatge Rosé Brut a la taquilla del teatre, tindran un descompte del 40% i hauran de pagar un preu final de 12€. La reserva d’entrades es pot fer: directament a taquilla, teatreregina@jtregina.com o trucant al tel. 93 218 15 12.

El sommelier és un monòleg que neix de l’amistat i col·laboració que Fermí Fernandes manté des de fa anys amb la família Nadal. L’actor va acceptar el repte de representar una obra de teatre a la cava fundacional del celler. Fernandes explica que “El sommelier” no és ni pretén ser un monòleg còmic, sinó el retrat per dins de la figura d’un sommelier amb una seva capacitat olfactiva innata que, més enllà de la seva professió, s’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. L’actor ha destacat la versatilitat de la peça teatral, les sorpreses que no deixaran indiferent l’espectador i el repte que suposa per a ell assumir un registre interpretatiu que defuig de la comèdia.

Després de l’estrena d’El sommelier a Caves Nadal, l’equip artístic va portar l’obra a la Sala Trono de Tarragona. Segons Fermí Fernandes, “aquesta és una peça teatral de proximitat amb l’espectador i el millor marc per a representar-la és un entorn on pugui compartir protagonisme amb el cava o el vi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa