VadeVi
Ferran Adrià, investit com a Confrare d’Honor

El prestigiós cuiner Ferran Adrià nomenat millor cuiner del món 2006, 2007 i 2008 per la revista The Restaurant Magazine, serà investit com a Confrare d’Honor pel president de la Confraria del Cava, Pere Bonet. L’acte d’investidura serà aquest dissabte a la nit a les Caves Juvé i Camps d’Espiells i servirà com a culminació dels actes de la Setmana del Cava.

Juntament amb el cuiner, seran investits com a Confrares de Mèrit l’actriu Carme Elias, guanyadora del Goya a la millor actriu pel seu paper a Camino, el dissenyador i creador del cartell de la Setmana del Cava, Jordi Labanda, el director general de Caixa Penedès, Ricard Pagès, el president de la Federació Catalan de Tenis Francesc Orriols i Josep Vilaseca, fundador de l’escola d’hostaleria i turisme Joviat, que aquest any celebra el cinquantè aniversari.

L’acte, que s’iniciarà a les nou del vespre amb una visita a les instal·lacions de Juvé i Camps i un aperitiu pels més de 250 convidats, serà presidit pel president de la Confraria del Cava Pere Bonet i per la Reina del Cava 2009, Elisabeth Reyes.


El cartell de la Setmana del Cava ha estat dissenyat per Jordi Labanda, que serà investit Confrare de Mèrit FOTO: CONFRARIA DEL CAVA


L’actriu Carme Elias serà investida Confrare de Mèrit FOTO: CONFRARIA DEL CAVA


Pere Bonet, president de la Confraria del cava amb Elisabet Reyes FOTO: JOAN NEBOT


Ferran Adrià ha estat nomenat Millor Cuiner del món 2006, 2007 i 2008 FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa