VadeVi
Ferran Grau s’enduu el IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura
  • CA

El jurat del IV Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura ha fet públic el veredicte de l’edició 2016 d’aquest esdeveniment fotogràfic. El Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura és per la imatge d’un abellerol volant arran de la vinya, del fotògraf Ferran Grau.

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora han estat per Esteve Garriga, Eloi Omella i Rafa Torralbo respectivament. Els finalistes d’aquestes mateixes categories han estat Joan Carrasco, Joan de la Malla i Oscar Buhigas.

A la categoria especial, desvetllada per sorpresa mitja hora abans de l’inici del ral·li i dedicada enguany a la pluja, el jurat a reconegut amb el primer premi a Oscar Buhigas i l’Ignasi Pellisa n’ha estat el finalista.

Fotografia d’Ignasi Pellisa“>

D’altra banda, Susana Cobos s’ha endut el premi especial “Mirada” al conjunt de cinc fotografies que millor reflecteixin la mirada personal d’un autor sobre l’entorn natural de l’Heretat.

Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat ha seleccionat les 50 que millor representen l’objectiu d’aquest esdeveniment: apropar la riquesa natural i paisatgística que es pot trobar un dia qualsevol de primavera a l’Heretat Segura Viudas. Aquesta selecció està disponible al compte de flickr de la marca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa