VadeVi
Ferré-Garriga repeteix l’experiència solidària amb La Marató de TV3 a Sabadell

Degut a l’èxit de l’any anterior, el Celler de Farré-Garriga del Mercat Central de Sabadell ha decidit repetir l’experiència solidària amb La Marató de TV3 amb allò que saben fer millor: comercialitzar el seu cava brut natural però amb un embotellament especial.

I és que l’etiqueta es personalitza amb el nom del client -la impressió es fa a la mateixa parada del mercat – i també s’han fet xapes especials per a l’ocasió. Aquestes seran les delícies dels col·leccionistes, ja que de moment només hi ha 500 ampolles preparades per comercialitzar. Tot i que des de l’establiment no descarten fer-ne més.

A més de l’exclusivitat de l’embalatge, el cava per col·laborar amb la Marató també és d’alta qualitat. Es tracta del brut natural de Farré-Garriga, un producte 100% natural, sense licor d’expedició afegit i amb un mínim de 24 mesos a la cava. Un dels més venuts d’aquest celler.

Cada ampolla es comercialitza a 7,80 euros, i per cada venda un euro anirà directament a la causa solidària, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. L’any 2008 van fer una aportació de més de 500 euros.

Comerç Centre
Aquestes ampolles no es podran trobar només a la parada que el Celler de Farré-Garriga té al Mercat Central, ja que s’ha arribat a un acord amb Sabadell Comerç Centre per tal que totes les botigues que hi estiguin associades el puguin vendre.

En aquest cas, a les etiquetes s’hi podrà veure el nom de la botiga.


Cava de ‘La Marató’ que ha promogut el celler Ferré-Garriga del Mercat Central de Sabadell FOTO: B.PADILLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa