Festa del 4rt Aniversari de l’Associació Molinenca de Tast

El club de tast de vins de Molins de Rei ofereix una festa del vi amb una conferència de Joan Nebot, director de VADEVI.cat, i un tast de diversos vins catalans

L’Associació Molinenca de tast fa activitats tot l’any. Foto: VADEVI.cat

L’Associació Molinenca de Tast convida el proper divendres 30 de novembre als que s’hi vulguin afegir, a una festa del vi per celebrar el 4art aniversari i l’estrena de la nova seu, a l’emblemàtic edifici modernista de la Federació Obrera.

L’nici de la celebració serà a les 20h30 a la sala d’actes de la Federació Obrera, la nova seu de l’Associació Molinenca de Tast, situada a l’edifici modernista, obra de Cesar Martinell, on Joan Nebot, periodista especialitzat en els vins catalans i director de VADEVI.cat farà la xerrada “El vi català, de la revolució industrial a la recuperació varietal”.

En acabar la conferència, es tastaran vins catalans amb els pates de la Mercè, la coca del forn El Pont, els torrons del Joan Muntada i també es podrà descobrir la nova anyada dels vins de Ruben Parera , que estrenen nova imatge.

L’activitat és gratuïta per tothom, però es preferible avisar de l’assistència al correu: molinencadetast@hotmail.com . Tot es farà a la Federació Obrera, al carrer Jacint Verdaguer, 48 de Molins de Rei.

Col·laboren en la festa: Vinalium, Forn el Pont , Finca Parera, Pastisseria Muntada i VADEVI.cat

Nou comentari