La cooperativa de Vila-rodona celebrarà la tradicional Festa del Vi Jove el proper diumenge 21 de novembre, a partir de les 9 del matí i fins les 12 del migdia a les naus modernistes del celler. Se servirà el tradicional esmorzar de veremador i es podran degustar els vins joves varietals directament des de les tines del celler.

Durant el transcurs de la festa es presentaran els vins joves de la marca Flama Roja de Castell d’Or, i que s’elaboren a Vila-rodona, una de les cooperatives del grup Castell d’Or. Els vins joves que es donaran a conèixer i es podran degustar són el Flama Roja Blanc, Flama Roja Negre, Flama Roja Merlot i Flama Roja Cabernet Sauvignon; tots ells de la Denominació d’Origen Tarragona.

La Festa del Vi Jove de la cooperativa de Vila-rodona reuneix a molts socis i amics a l’interior de la cooperativa modernista i, a més d’un complet esmorzar, permet degustar directament des de les tines els vins varietals i conèixer l’evolució que està tenint el vi durant el procès de vinificació.

Castell d’Or és una empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya que, a partir de la unió dels processos de producció, elaboració i envasat de vins, comercialitzen junts vins, caves i olis de diferents denominacions d’origen de Catalunya. El grup cooperatiu Castell d’Or és present a més de 20 països d’Europa, Amèrica i Àsia i el passat 2009 va elaborar un total de 2,5 milions d’ampolles de vi i de cava, el 65% destinat a l’exportació.


Festa Vi Jove Vila-rodona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa