Festa del vi jove de Vila-rodona aquest diumenge

El Celler Cooperatiu de Vila-rodona organitza aquesta diada on es podran tastar i endur a casa els primers vins Flama Roja (DO Tarragona) elaborats amb el raïm de la collita 2011

El Celler Cooperatiu de Vila-rodona (Alt Camp) organitza aquest diumenge 20 de novembre la setzena edició de la Festa del Vi Jove, una cita que s’ha convertit en una tota una tradició i que espera la presència de centenars de persones procedents de diferents comarques del nostre país interessades en tastar el primer vi jove de l’any elaborat en aquesta cooperativa i que ja es troba al mercat amb la marca comercial Flama Roja (DO Tarragona).

Com sempre i de nou a dotze del matí, a l’interior d’aquest edifici modernista se servirà el tradicional esmorzar de veremador que s’acompanyarà dels vins Flama Roja elaborats per aquesta coopeerativa. A més amb el tiquet de l’esmorzar, que es pot adquirir per cinc euros, també es dona la possibilitat de tastar els vins joves varietals directament de les tines del celler, una oportunitat única per poder tastar vins en la part final del seu procés d’elaboració. Després d’esmorzar es podran adquirir ampolles del primer vi de la collita d’enguany. (Per la compra d’una caixa de sis ampolles es tindrà dret a l’esmorzar gratuït).

Celler modernista
La Cooperativa Agrícola de Vila-rodona agrupa actualment diverses cooperatives agrícoles locals dins de la DO Tarragona i es troba al bell mig de la ruta del Císter, a tocar del monastir de Santes Creus. La seva fundació data del 1919 i l’edifici del Celler Cooperatiu, d’influència modernista i obra de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, és de notable interès arquitectònic i és possible visitar-lo.


Festa Vi Jove Vila-rodona

Nou comentari