Promoure els vins catalans i alhora passar una bona estona. Aquest és l’objectiu de les festes que està preparant Vintaix per els propers caps de setmana. Es tracta de contraposar els habituals tastos analítics per “tastos de vins hedònics”, tal i com expliquen els responsables de Vintaix. De fet, el que plantegen són directament festes on el vi sigui el gran protagonista però no l’únic. Vintaix ha decidit batejar-les com a raves i ja n’està preparant quatre per als propers caps de setmana.

La primera rave serà aquest divendres 22 de gener, a la Galeria d’art Niu, de Barcelona. A aquesta Rave d’Hivern la seguiran la Rave dels Golafres el 12 de febrer amb vins i pastissos, la Rave dels Enamorats el dia 13 de febrer coincidint amb el dia de Sant Valentí, i la Rave de la Primavera el proper 19 de març.

Vintaix, una comunitat 2.0 sobre vins catalans que es va presentar a principis d’any, pretén aconseguir amb aquest tipus de festes potenciar el consum local i, sobretot, incorporar el consumidor jove i desmitificar el món del vi. A més de la botiga on-line i de participar en diferents xarxes socials, Vintaix ofereix també l’activitat Tuppertast, o el que és el mateix: tastos amb animador a domicili inspirats en l’experiència de les antigues reunions de Tupper o els actuals TupperSex.


Vintaix defineix les seves ‘rave’ com a tastos de vins hedònics FOTO: VINTAIX

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa