Figueres és aquest mes de setembre la capital del vi de la DO Empordà gràcies a un seguit d’activitats i propostes entorn al vi, la verema i la cultura vitivinícola.

D’una banda aquest diumenge 5 de setembre es farà la Festa de la Verema que començarà amb el pregó a càrrec del periodista gastronòmic Salvador Garcia Arbós, i que inclourà degustacions de vins de la DO així com la premsada del nou raïm.

A partir de dijous i fins el cap de setmana següent, la capital de l’Alt Empordà acollirà la 26ª Mostra del Vi de l’Empordà amb diversos actes com degustacions i maridatges organitzats per La Cuina del Vent, tastos guiats, demostracions gastronòmiques, sopars degustació i maridatge de música i vins de l’Empordà. La Mostra estarà oberta de 18 a 22h el dijous, i d’11 a 13:30 i de 18 a 22h la resta de dies excepte diumenge que acabarà a les 21h.

D’altra banda els cellers de l’Empordà obriran les seves portes, amb visites guiades o bé gratuïtes o bé amb un cost d’entre 3 i 10 euros depenent dels cellers. Hi haurà també demostracions gastronòmiques, tastos guiats i concerts en què es maridarà la música amb els vins de l’Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa