Jean Leon posa un peu i mig en el festival Film&Cook. Els maridatges de totes les activitats es fa amb vins d’aquest celler penedesenc del grup Torres. També Angel Pascual (Lluçanès) farà una demostració del seu “Ou amb cava”. Després de 16 anys instal·lat a Prats de Lluçanès, va prendre la decisió de traslladar el restaurant a la ciutat de Barcelona. Va començar una nova aventura gastronòmica amb el trasllat i obertura al barri de la Barceloneta.

Film&Cook neix amb la intenció d’unir dos sectors que despunten actualment: la gastronomia i el cinema. La seva primera edició, que se celebrarà a Barcelona de l’10 al 13 de març, vol consolidar-se com l’esdeveniment de referència cultural a nivell nacional.

La ciutat escollida ha estat la capital catalana per la seva activitat cultural i la participació activa del seu públic. Film&Cook tindrà la seva seu a l’espai FAD (Foment de les Arts i el Disseny), al costat de la Plaça dels Àngels.

El primer festival de cinema i gastronomia de Barcelona inclourà projeccions de pel·lícules, curtmetratges i documentals. Els espectadors podran gaudir d’un pack cine+gastronomia a cada sessió programada. Aquest inclou una pel·lícula i una posterior sessió gastronòmica (demostració, taller, col·loqui o degustació).


Imatge del festival Film&Cook FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa