Formatge i vi, maridatges del ViJazz

La botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès Xerigots, participarà en la propera edició del ViJazz Penedès 2012 , que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Vilafranca del Penedès, traslladant el seu maridatge quinzenal a la Sala de la Fira del ViJazz, a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca.
El dissabte 7 de juliol (12h) oferirà un maridatge de monovarietals blancs del Penedès amb formatges de tot el món, amb la intenció de trencar el mite què el formatge casa amb vi negre. Es tastaran els vins Xarel·lo de Nadal, White d’Heretat Mont Rubí, Indígena Blanc de Parès Baltà i 3 Macabeus d’Albet i Noya amb els formatges Majorero, Morbier, Munster i Reblochon.
Diumenge, 8 de juliol (12h), el maridatge serà de vins dolços del Penedès amb formatges blaus, per descobrir la combinació dels formatges més especials amb els vins més personals del Penedès. Es tastaran els vins Advent 2008 d’Heretat Mont Rubí, Meliterrani de Sicus, Lyric de Mas Comtal i Nadal 1510 Verema Tardana amb els formatges Fourme d’Ambert, Stilton, La Peral i Picon Bejes Tresviso.

Cada tast té un preu de 6 euros i els assistents rebran un val de descompte de 6 euros per compres superiors a 30 euros durant els dies del ViJazz. Els tiquets ja es poden comprar a la web del vijazz.

Els maridatges seran conduïts per Jesus Velacoracho i compten amb la col·laboració dels cellers Heretat Mont Rubí, Sicus, Parés Baltà, Nadal, Mas Comtal i Albet i Noya. A més, durant els dies del ViJazz, Xerigots farà un horari especial: el divendres 6 de juliol a la tarda estarà obert fins les 21:30; dissabte 7 de 10:00 a 15:00 i de 18:00 a 21:30 i obrirà diumenge 9, de 12:00 a 14:30 i de 18:00 a 21:30 hores.

Nou comentari