VadeVi
Frederic Amat, ha estat protagonista de la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové
  • CA

Enguany, en la setena edició, l’artista Frederic Amat, gran admirador de les construccions de pedra seca de la Mediterrània ha volgut escampar de llum i il·luminar amb el seu “Esclat”, més d’un miler de peces de ceràmica, a les roques d’un marge que rodeja un camp d’oliveres. Amb aquesta obra l’artista fa un homenatge íntim a la seva mare, Pilar Noguera Espasa, a qui mai va conèixer en morir 5 mesos després de que donés a llum.

Frederic Amat amb els responsables del celler Sara Balasch Blanch i Joan Jové Solé

Els més de 500 assistents també van poder visitar les altres escultures, així com l’impressionant obra de 60m. “Entre el Cel i la Terra” que el pintor Gregorio Iglesias va crear durant dos mesos enmig de La Vinya dels Artistes i que actualment recobreix les quatre parets de la sala de bótes del celler, així com l’exposició col·lectiva garriguenca “8uit de Camí” de 7 artistes de la zona i que combina escultura, fotografia i pintura.

Per inaugurar l’”Esclat” es va comptar amb un concert de Paco Ibáñez, gran amic de Frederic Amat.

La festa va continuar amb un sopar servit enmig d’un camp d’oliveres i maridat amb els vins Saó Blanc i Saó Expressiu del celler Mas Blanch i Jové.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa