El proper dia 15 de juny es presentarà el IV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació sincronitzada, el LIV Campeonato de España Absoluto de Verano 2011,Trofeo ASISA i el XIII España Sincro, trofeo Infantas de España, al Restaurant 9 Reinas de Barcelona.

Els dies 17, 18 i 19 de juny les Piscines Picornell de Barcelona seran l’escenari d’aquesta competició internacional de natació sincronitzada. Una competició on participaran 19 països entre els quals hi ha potències com USA, Japó, Grècia, França, Gran Bretanya i 11 clubs de l’Estat. El grup Freixenet hi dóna suport.

Aquesta elevada participació converteix la competició en una de les més importants just un mes abans que es celebri el Campionat del Món de Shanghai. Aquesta proximitat amb el mundial fa que tots els participants a Barcelona presentin les coreografies mundialistes i entre ells l’equip estatal.

La selecció presentarà a les Picornell per primera vegada i davant del seu públic l’innovador duet, una coreografia on les catalanes Ona Carbonell i Andrea Fuentes nedaran a ritme de tango, un ball argentí que porta a fer la presentació al restaurant 9 Reinas. Després de la presentació es degustarà una selecció de plats del restaurant maridats amb productes del Grup Freixenet.

A la presentació assistiran la seleccionadora de natació sicncronitzada Anna Tarrés, juntament amb les nedadores Ona Carbonell i Andrea Fuentes amb elles estaran el President de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena; el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Betrán, representants de l’Ajuntament i del C.N.Kallipolis, club organitzador juntament amb la FCN que ha inclòs aquesta gran competició de natació Sincronitzada en el seu calendari commemoratiu del 90 aniversari.


L’anunci de Freixenet amb l’equip espanyol de natació sincronitzada FOTO: FREIXENET

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa