VadeVi
Freixenet espera un Nadal millor que l’any passat

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha afirmat que hi ha “brots verds en les botigues”, i que per això espera un Nadal “molt millor que altres anys”. El 2008, aquesta els caves va tenir un descens del consum d’un 5%.

Durant la taula ‘La recuperació per sectors’ del XIV Reunió d’Economia de S’Agaró (Girona), Bonet ha destacat la importància de la internacionalització per sortir de la crisi, en reduir la dependència d’un sol mercat.

Ha exposat que el consumidor ha baixat el rang de preu, de manera que les marques blanques han tingut “un progrés molt important dins de la moda baix cost”, que amb tot ha considerat “conjuntural”. Tot i això, ha lamentat que la marca blanca “pertorba” els avenços en innovació i internacionalització, aspectes que impulsen les marques de fabricant.

Com a president de Fira de Barcelona, ha afegit que si les fires es fan internacionals “beneficiaran” Catalunya, perquè ajudaran els empresaris locals a fer contactes a l’exterior. Com a exemple ha posat Alimentària, fira de referència mundial en el sector de l’alimentació i aparador per a les marques de fabricant.


Freixenet preveu que millorin vendes aquest Nadal FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa