Des del 19 de juliol i fins al 29 de setembre, el municipi de Vilanova i la Geltrú i Freixenet -amb el suport de la Confraria de Pescadors de Vilanova i alguns establiments de restauració de la ciutat, col·laboren en la promoció d’un dels productes més emblemàtics de la gastronomia vilanovina, la gamba vermella.

Amb l’objectiu de resituar Vilanova i la Geltrú com a destinació culinària de primer nivell- es desenvolupen durant aquest mes i mig escaig un seguit d’activitats gastronòmiques i lúdiques oferint experiències úniques i diferenciades als amants del producte de qualitat.

La campanya inclou tastos a peu de barca, en els quals es pot degustar la gamba marinada amb una copa de cava Freixenet D.S. mentre un pescador desvetlla els secrets de la seva captura.

També s’han organitzat unes jornades gastronòmiques on la gamba i aquest mateix cava en són els principals protagonistes. Fins a 28 restaurants s’hi han adherit oferint plats d’all cremat amb gambes, caldereta de gambes amb arròs caldós o rap amb escuma de Freixenet DS amb gamba, entre molts d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa