VadeVi
Garnatxa blanca maridada amb formatges de llet crua de vaca

Per segon any consecutiu, es va celebrar el Tast de Reis, el dia de la Cavalcada, a La Vinya del Senyor, a l’Avinguda Sarrià de Barcelona. Aquest cop els vins elaborats amb garnatxa blanca de Mas de la Caçadora d’Els Guiamets es van aparellar amb els formatges de llet crua de vaca del Mas d’Eroles d’Adrall, a prop de la Seu d’Urgell. Com diuen els organitzadors: “Tres vins, tres formatges, tres amics (la Marta de La Vinya, en Salvador de Mas Eroles i en Joan de Mas de la Caçadora), la nit on els protagonistes son els Tres Reis d’Orient.”

Els assistents van començar amb l’Oreig 2009, un cupatge de garnatxa blanca, macabeu i moscatell d’alexandria amb el Gebrat d’Obaga, formatge de quallada làctica i pell florida, van seguir amb el Tretze 2008 -garnatxa blanca fermentada en barrica amb l’Ermesenda d’Eroles-, formatge de pell rentada madurada amb llevats, i van acabar amb el Panses (Vi dolç millor puntuat segons la Guia de Vins de Catalunya 2011) amb l’Abadessa d’Elins, formatge blau de llet vaca i ovella.

Els organitzadors afirmen que va ser un èxit, tant pels maridatges com per l’assistència de públic i d’especialistes del sector, que ja anima a pensar en la propera edició.


Maridatge de vins i formatges a la vinya del senyor FOTO: MAS DE LA CAÇADORA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa