VadeVi
Glòria Cugat: «Volem ajudar al sector a ser encara més competitiu»
  • CA

Fa poc més d’una setmana es posava en marxa un nou apartat al web del departament d’Agricultura dedicat excusivament al sector vitivinícola.

En diferents espais s’hi pot trobar informació sobre la vinya, subvencions, elaboració del vi, documentació per fer tràmits, etc.

“Tenim una política molt clara de transparència i volem fer costat al sector facilitant-li al màxim l’accés a aquesta informació”, assegura Glòria Cugat, la subdirectora general d’inspecció i control agroalimentari.

La informació sobre el sector ja existia al web però estava més dispersa i ara s’ha restructurat, ordenat i actualitzat.

“Creiem que el sector vitivinícola és molt important a Catalunya i es mereix tenir un apartat diferenciat al web que faciliti l’accés”, diu Cugat.

I afegeix que “aquesta informació ha de ser una eina per tal d’informar a les empreses sobre les normatives, sobre les seves obligacions legals per tal que puguin ser més competitives i que a la vegada incrementin la qualitat del seu producte”.

Aquesta incorporació al web s’adreça especialment a les empreses del sector. Per al consumidor, Cugat anunciar que aquest 2016 es posarà en marxa un nou canal sobre aliments al mateix web en el que el vi hi serà molt present.

Hi apareixerà informació rigorosa i filtrada per tal que el consumidor ho tingui tot al seu abast per decidir en funció del que més li convingui o del que més li agradi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa