Glòria Ferrer, de Freixenet, consolida els seus vins a Amèrica

El celler que Freixenet té a Califòrnia, Glòria Ferrer, ha col·locat dos dels seus vins a la llista dels cent millors vins del món elaborada per la prestigiosa revista Wine Spectator

Glòria Ferrer, el celler californià de Freixenet, consolida els seus vins al mercat americà. Els seus vins Sonoma Brut i Carneros Chardonnay han estat inclosos dins la llista dels millors cent vins de l’any elaborada per la prestigiosa revista Wine Spectator.

La tria d’aquests vins es fa a partir del tast a cegues de fins a 15.000 vins de tot el món.

El Sonoma Brut produït exclusivament amb raïm collit a mà, de les varietats pinot noir (87%) i chardonnay (13%), va sortir al mercat nord-americà per primera vegada el 1985.

El Carneros Chardonnay, un monovarietal, també es verema manualment i passa per una fermentació en bóta de roure francès i envelleix durant deu mesos.


Carneros Chardonnay de Gloria Ferrer FOTO: GLORIA FERRER


Sonoma Brut de Glòria Ferrer FOTO: GLORIA FERRER

Nou comentari