Caves Gramona, en col·laboració amb la Fundació per a l’Educació i Formació contra el Càncer, FEFOC, i la Fundació Bamberg, llança una edició limitada del seu cava Gramona Rosé amb un disseny únic en commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, que se celebra anualment el dia 19 d’octubre.

El Director Científic de FEFOC, Jordi Estapé, i el vicepresident de Gramona, Xavier Gramona, van presentar ahir a Monvínic la iniciativa i van explicar els projectes que es duran a terme en la lluita contra el càncer de mama derivats del benefici obtingut per la venda de les ampolles de cava. Així mateix, l’actriu Teresa Gimpera i la Diputada del PP de Catalunya, Dolors Montserrat, han recolzat aquesta iniciativa. Teresa Gimpera ha animat a totes les dones en una edat avançada a acudir al metge per fer-se les revisions pertinents. Per la seva banda, Dolors Montserrat, que va sofrir càncer de mama fa un temps, considera “fonamental el suport incondicional de la parella, la família i els amics per seguir endavant, i que és necessari confiar sobretot en els metges”. La psicòloga Tània Estapé també ha insistit que el malalt ha de recolzar-se en els essers estimats per no tenir així una percepció errònia d’aïllament social.

Gramona posarà a la venda un nombre limitat d’ampolles del cava rosat, de cadascuna de les ampolles que es venguin, quatre euros del preu total es destinaran directament a programes concrets d’investigació sobre el càncer de mama que duran a terme FEFOC i la Fundació Bamberg. Gràcies a aquesta recaptació de fons es podran realitzar els següents projectes: un estudi del coneixement sobre el càncer de mama en dones de la tercera edat; un curs docent en el qual es proposaran accions per millorar els principals problemes que sofreix la dona; reforçar les activitats de la pàgina online específica per a càncer de mama, www.cancerdemama.org, entrant a les xarxes socials amb propostes específiques; propagar l’oferta d’un consultori per a pacients amb càncer de mama, tant per a segones opinions com per a suport psicològic a pacients i els seus familiars; així com una enquesta sobre el coneixement del càncer de mama.

L’ampolla ha estat dissenyada per una de les més il·lustres signatures de disseny del nostre país, Morillas Brand Design. El cava Gramona Rosé Brut Gran Reserva 2008 està elaborat amb el raïm Pinot Noir i té una criança de dos anys que li aporta gran suavitat i frescor. Té un atractiu color de grosella madura, i en nas és fresc, amb records a canyella, ginseng, fruits vermells, cabell d’àngel i confitures de cítrics. En boca, aquest cava rosat és equilibrat, sec, saborós, amb una presència elegant de l’escuma i ressalta sobretot la fruita vermella en confitura. És una cava que acompanya perfectament a aperitius, pastes, arrossos i peixos, i sorprendrà fins i tot amb postres de fruites vermelles i negres.

Gramona posa a la venda una edició limitada d’ampolles de cava rosat, el benefici del qual anirà destinat a projectes contra el càncer de mama FOTO: CAVES GRAMONA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa