VadeVi
Gran èxit del Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà

Els cellers de la DO Conca de Barberà estan molt satisfets per l’acceptació i l’afluència dels visitants que durant la Setmana Medieval de Montblanc es van acostar al Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà. Així ho han explicat fonts del consell Regulador. De fet, el seu president Carles Andreu, que ha reconegut que s’han superat totes les expectatives, ha qualificat la iniciativa d’ “èxit rotund” i ha assegurat que el resultat ha estat la “satisfacció per part de tots els cellers”.

Quinze cellers de la DO Conca de Barberà han exposat, mostrat i venut els seus vins a la Plaça dels Àngels de Montblanc durant dos caps de setmana coincidint amb la Setmana Medieval. Els responsables d’aquests 15 cellers han qualificat la Setmana Medieval com “una oportunitat única” per fer promoció del seus productes, sobretot pel gran nombre de gent que s’apopa a la ciutat per gaudir de la festa. Una bona mostra és el fet que les copes que el Consell Regulador va crear expressament per l’ocasió amb l’emblema dels 25 anys de la DO, s’han esgotat.
[[frase]]
D’altra banda, “alguns cellers també han aprofitat l’ocasió per donar a tastar vins que encara no han sortit al mercat, per tal de tenir un banc de proves i conèixer l’opinió de possibles i futurs clients”, han explicat des del Consell Regulador.

El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà durant la Setmana Medieval s’ha fet aquest any per segona vegada, però segons el consell regulador és una mostra que “ja està consolidada”. “Volem seguir apostant pel Mercat de vins i caves, apostem per la Setmana Medieval com a punt de trobada i aparador dels nostres productes”, ha afegit Carles Andreu.

Més activitats
La DO Conca de Barberà seguirà promocionant els seus vins i els seus cellers amb dues activitats previstes per als propers dies. D’una banda, el XX Concurs de vins i caves que es farà el proper 14 de maig al Restaurant Simó de Palau. Es tracta d’un concurs que organitzen cada any conjuntament el Consell Regulador i l’Associació d’Embotelladors de vins i caves de la Conca de Barberà.

D’altra banda, s’acosta la Festa del Trepat. El proper 22 de maig, Barberà de la Conca celebrarà la festa de la varietat de raïm autòctona de la DO. Estan previstes tot un seguit d’activitats com visites guiades pels viticultors a les vinyes velles de trepat, un mercat de vins i caves elaborats amb aquesta varietat i un tast de vins i caves de trepat dirigit per Roger Viusà. A la tarda hi haurà un maridatge amb vins de trepat al Castell Templer-Hospitaler de Barberà de la Conca. Finalment un concert de jazz clourà la jornada.


Una de les copes que es van repartir amb la gent que visitava el mercat al fons FOTO: DO CONCA DE BARBERÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa