VadeVi
Grans joies gastronòmiques a la XI edició dels Tastos i Maridatges de les Caves Nadal
  • CA

Aquest dissabte 30 de maig i dilluns 1 de juny se celebrarà l’onzena edició de la fira Tastos i Maridatges que organitza Nadal a la masia de la Finca Nadal de la Boadella, a Torrelavit. Hi participaran una vintena de productors i elaboradors artesans de joies gastronòmiques de proximitat (km0) com foie, melmelades, oli, formatges, alta xarcuteria, torrons, carquinyolis, o fruits secs.

La trobada, que cada any reuneix entre els dos dies més de sis-cents assistents, pretén donar a conèixer grans productes gastronòmics km0 i maridar-los amb els vins i caves del celler. El dissabte la jornada és oberta a tot el públic (el preu de l’entrada per a particulars és de 80€) i el dilluns l’accés està reservat a professionals, especialment botigues especialitzades i restaurants.

Com cada any, els convidats podran maridar tots els productes gourmet amb els vins i caves Nadal, tot i que el protagonisme el tindrà el nou vi blanc sec que enguany ha tret el celler, l’X Nadal Vermell 2014, un vi monovarietal de xarel·lo vermell germà bessó del clàssic xarel·lo blanc que Nadal ja fa anys que té al mercat i que a partir d’ara s’anomena X Nadal Blanc 2014 i que comparteix imatge amb el vermell.

Torna el monòleg “El sommelier” amb Fermí Fernàndez

Tant dissabte com dilluns, les persones que participin als Tastos i Maridatges de Nadal tindran l’oportunitat d’adquirir a un preu especial entrades per a la reposició de l’obra El sommelier, protagonitzada pel polifacètic actor Fermí Fernàndez, amb text de Toni Orensanz i sota la direcció de Toni Albà, que es tornarà a representar a la cava fundacional de Nadal el divendres 12 de juny.

Els productors que participaran en la XI edició de la jornada enogastronòmica de Tastos i Maridatges a Caves Nadal són:

Les Filos, melmelades i almívars (Lavern-Alt Penedès), Hort Villa Atonieta, cítrics ecològics i agroturisme (Carcaixent-País Valencià), Patates Piqué, aperitius i vermuts (Vilanova i la Geltrú-Garraf), Riera, distribució de vaixelles (Castellbisbal-Vallès Occidental), Casa Boix, alta xarcuteria (Sant Pere de Riudebitlles-Alt Penedès), Escalfet, carquinyolis (Sant Quintí de Mediona-Alt Penedès), Can Munnar, foie artesà (Colomers-Alt Empordà), Torrons Fèlix, torrons artesans (Agramunt-Urgell), Les Garrigues, fruits secs (Sant Martí Sarroca-Alt Penedès), Ibèrics Pura Raza, productes ibèrics (Guijuelo-Salamanca), Llaüt de l’Empordà, taps i tastets, J. Milà, distribució i venda de carns (Santa Oliva-Baix Penedès), Mitjans, embotits d’alta qualitat (Olèrdola-Alt Penedès), Cafès Novell (Vilafranca del Penedès-Alt Penedès), Parés, forn de pa artesà (Vilafranca del Penedès-Alt Penedès), Casa Riera Ordeix, llonganissa artesana (Vic-Osona), Xerigots, formatges (Vilafranca del Penedès-Alt Penedès) i QO3, oli d’oliva Verge Extra 100% Arbequina (El Vendrell-Baix Penedès).

Les persones que estiguin interessades a assistir a la trobada, tant dissabte 30 de maig com dilluns 1 de juny, poden formalitzar la inscripció a través del web www.nadal.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa