VadeVi
Guanyadors del sorteig de dues ampolles del Celler Pardas

Ja se sap la llista de guanyadors del sorteig de 25 estoigs amb dues ampolles de vins del Celler Pardas. Les dues ampolles són del Negre Franc 2006 i de l’exclusiu Rosat 2007. Tots dos vins estan elaborats amb varietats poc freqüents, cabernet franc i sumoll, una varietat autòctona del Penedès gairebé extingida.

El primer és un vi de cupatge en què hi predomina el cabernet franc i s’acompanya de cabernet sauvignon i petits percentatges de merlot i sumoll. El segon és un vi diferent de la majoria de rosats que a la boca és molt sec, fresc, amb una acidesa equilibrada i un final lleument amarg.

Els guanyadors hauran de passar a recollir el premi abans del 30 de juliol única i exclusivament al Servei d’Atenció al Lector del Diari AVUI, situada al carrer d’Enric Granados, número 84, 08008 Barcelona. Hauran d’identificar-se i l’horari de recollida és de dilluns a divendres de 9:30 a 14h.

Núria Padilla
Joan Balanya
Elisa Costa
Montserrat Calopa
Montserrat Mas
Clara Mateu
Eduard Martínez
Joan Deulonder
Francesca Carbonell
Ramon Muns
Manel Ballesteros
Eloi Fuguet
Guillem Vilalta
Gerard Barbero
Enric Garcia Ferré
Marc González
MontseCamell Ràfols
David valls
Carles Roca
Xavier Alanyà
Joan Sedo
Elisabet Valldosera
Albert Juli
David Puig
Antoni Artigues

En participar, les seves dades personals han estat incorporades a un arxiu titularitat de Corporació Catalana de Comunicació amb la finalitat de tramitar la participació en el sorteig, i l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i/o oposició, mitjançant el correu: redacció@vadevi.cat


VADEVI.cat sorteja dos vins de varietats poc frequents: sumoll i cabernet franc VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa