Guia per no perdre’s entre les DO

Un moment de la presentació del llibre, amb el conseller Pelegri i el president de l’INCAVI, Jordi Bort. Foto: Joan Nebot

L’estand principal de l’Institut Català de la Vinya i el VI (INCAVI) de la fira Alimentària, ha acollit aquest dimarts al matí la presentació del llibre ‘Els vins i caves de Catalunya. Les Denominacions d’Origen: història, patrimoni i paisatge’, una obra il·lustrada per un centenar llarg de fotografies que presenta totes les Denominacions d’Origen catalanes.

La publicació, editada per Edicions i Propostes Culturals Andana, inclou mapes de les diferents denominacions i un elaborat directori de recursos turístics lligats a l’enoturisme. El llibre sortirà al mercat el proper 23 d’abril.

La presentació del llibre ha comptat amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, que ha defensat que l’obra “és el llibre més actualitzat de Catalunya sobre els nostres vins i caves”. També hi ha assistit el president de l’INCAVI, Jordi Bort.

Nou comentari