Guillamet: «El cava no és ‘pueblerino’ i defensa la marca Espanya, però tenim por d’un boicot»

El president del consell regulador afirma que no vol que el sector es vegi afectat per motius "polítics que ni tenen ni volem que tinguin res a veure amb el cava".

El president del consell regulador del Cava, Gustau García Guillamet (a l’esquerra) en un acte de celebració de la verema del Cava a la plaça major de Madrid. Foto: CRDO Cava

Gustau García Guillamet, president del consell regulador de la DO Cava, ha declarat a la publicació El Economista.es que “creuem els dits per por que es repeteixi el boicot de 2005”, i afegeix que no vol que el sector es vegi afectat per motius “polítics que ni tenen ni volem que tinguin res a veure amb el cava”.

Respecte a l’anterior boicot que es va generar en resposta a les declaracions de Carod-Rovira en contra de la candidatura de Madrid als Jocs Olímpics de 2012, Guillamet ha afegit que “la meva percepció és que hi ha un convenciment general que allò va ser molt injust i que el cava no té res a veure amb la política. El sector no vol que el cava sigui una marca pueblerina, sinó que vagi unit a la marca Espanya”.

Nou comentari