Habitat, el nou ecològic de Torres

Bodegas Torres ha guanyat el premi Best Green Launch per Habitat, una gamma de dos vins ecològics de la D.O. Catalunya que surten al mercat aquest 2013. El reconeixement ha estat atorgat per la prestigiosa revista britànica ‘The Drinks Business’ en la tercera edició dels Green Awards. Des de fa tres anys, aquests guardons valoren les accions d’empreses al sector del vi i els espirituosos a favor de l’ús de tècniques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Habitat és el fidel reflex del compromís mediambiental que Torres va assumir des de fa vint-i-cinc anys i que ha portat el celler a practicar una viticultura basada en alternatives biològiques per comptes d’utilitzar productes agressius amb l’entorn. Aquesta nova gamma s’elabora seguint escrupolosament els requisits de l’agricultura ecològica i així ho han certificat tant l’organisme oficial de la Unió Europea com el Consell Autonòmic.

El guardó Best Green Launch arriba en el moment oportú per celebrar el llançament al mercat del vi blanc d’Habitat, elaborat amb garnatxa blanca i xarel·lo . A partir d’aquest mes de juliol sortirà al mercat l’Habitat negre, elaborat amb garnatxa i syrah.

Nou comentari