Heretat Segura Viudas ofereix visites enoturístiques

Els visitants poden ampliar el recorregut amb una passejada per la finca que permet observar la flora i fauna de l'entorn

L’Heretat Segura Viudas està en un entorn natural de gran valor paissatgístic i natural. Foto: VADEVI.cat

A Segura Viudas s’entén l’enoturisme com una activitat estimulant que permet viatjar, descansar, allotjar-se en petits establiments, conèixer el món i els treballs del vi en zones preservades dedicades al cultiu de la vinya.

Situada en un indret privilegiat del Penedés i abraçada per dos petits rius, l’Anoia i el Bitlles, trobem l’Heretat Segura Viudas que s’estén per vuitanta hectàrees de terres calcàries, permeables i amb una bona capacitat de retenció de la pluja, situades a una altura entre 150 i 300 metres sobre el nivell del mar.

En aquesta comarca s’hi ha elaborat vi des d’abans de l’arribada dels romans, fet que la

converteix en una de les àrees vinícoles més antigues de l’Oest Mediterrani. Fruit d’aquesta tradició de conreu de la vinya, el 1969 neix la marca Segura Viudas, actualment una de les marques catalanes més premiades en tastos nacionals i internacionals. I, segurament, la que encarna millor l’esperit dels ceps, la pluja, el vent i el sol del Penedés.

A part de la visita tradicional al celler, el visitant pot ampliar el recorregut personalitzant-lo amb una passejada per les vinyes i una visita a l’entorn de l’Heretat que permet observar la flora i fauna de l’entorn.

Es requereix cita prèvia a fi de poder atendre millor els visitants. El preu de la visita enoturística del celler és de 12€ per persona. Qui desitgi realitzar ara la visita personalitzada, coincidirà ara amb el temps de brotación, moment molt atractiu i dinàmic de l’any.

Per reservar la visita cal trucar al 938 917 000 o bé enviar un i?mail a:

enoturismo@seguraviudas.es

Nou comentari