Iniciació al tast de vins a Móra la Nova

L'associació juvenil Los Descarrilats l'organitza dissabte 1 de desembre

Los Descarrilats prepara un sopar acompanyat d’un tast de vins a càrrec del Celler Tern amb l’objectiu d’iniciar els assistents en el món del vi a Móra la Nova (Ribera d’Ebre). Aquesta activitat tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre a partir de les 21 hores al Restaurant Fonda Barcelona.

El preu de totes dues activitats serà de 15€ i les inscripcions resten ja obertes. Qualsevol persona major de 18 anys podrà fer la seva reserva i pagament a l’Ajuntament de Móra la Nova, a la llibreria Monforte i a la perruqueria d’homes Francesc Loran. Cal destacar el fet que les places són limitades.

Los Descarrilats, una associació creada per un grup de joves amb ganes de dinamitzar el poble, van considerar oportú organitzar un tast de vins veient la bona acollida de la Fira del Vi inclosa dins de la tradicional Fira Agrícola, Ramadera i Industrial que se celebra a Móra la Nova. La massiva participació en el tast de vins dels estands firals va fer adonar al jovent de la vila que l’enologia és una activitat que no sols interessa als experts.

Des de l’organització, s’espera que aquest esdeveniment tingui tan bona acollida com la I Diada Popular que van celebrar el passat 17 de setembre, en què van destacar-hi activitats com una fideuada popular i el “tapeo musical”. Alhora, amb actes com aquest tast de vins es pretén mobilitzar gent de totes les edats, així com també de poblacions veïnes, perquè tothom pugui gaudir d’activitats d’oci i culturals.

Nou comentari