VadeVi
Innovi presenta el seu pla d’acció en projectes d’I+D

INNOVI, el Clúster Vitivinícola Català, ha presentat aquest dimarts al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès el seu pla d’acció en projectes d’I+D. La sessió informativa, a càrrec d’Èric Enguita, gerent d’Innovi, ha comptat amb la participació de Núria Cardellach, clúster manager del CEEC (Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya). A més, ha comptat amb la presència d’una quinzena d’empreses del sector vitivinícola, tant membres de l’entitat com no. Èric Enguita ha obert l’acte amb una ràpida intervenció en què ha explicat què és Innovi i ha dibuixat la línia d’actuació de l’entitat a través de les seves diverses línies estratègiques (eficiència energètica i agricultura ecològica, eficiència productiva i logística, reposicionament de la marca Penedès, desenvolupament de l’enoturisme i coneixement del mercat i del consumidor final) i dels projectes que hi estan associats.

Núria Cardellach ha agafat la paraula per explica què és el CEEC (Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya), com funciona i l’experiència que tenen en projectes innovadors, precisament l’àmbit de col·laboració entre aquest clúster i INNOVI. Justament, ha aprofundit en aquesta col·laboració, que es concreta en un conveni que permet que tots dos clústers concorrin conjuntament a línies de subvenció i convocatòries de finançament com l’Intelligence Energy Europe 2011.

Finalment, el director tècnic de la consultoria d’I+D i enginyeria ambiental Emprion s’ha estès en l’explicació de la seva tasca en suport d’INNOVI, com a consultora seleccionada pel Clúster Vitivinícola Català per donar suport en el diagnòstic, execució i finançament en les diferents fases dels projectes definits en el Pla d’Acció.


Presentació del Pla d’Acció del clúster Innovi FOTO: INNOVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa