Ja es treballa en Intervín 2014

El saló de vins pretén continuar com el més gran en superfície expositiva de la fira Alimentària

Una imatge general de l’Intervin 2012 Foto: VADEVI.cat

El saló dels vins i els espirituosos d´Alimentaria comptarà al 2014 amb la participació del sector vitivinícola en bloc. El prestigi del saló més gran d’Alimentaria en superfície expositiva quedarà revalidat a la propera edició d´Alimentaria, que se celebrarà del 24 al 27 de març de 2014 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Convertit en un punt de trobada de referència del sector i en centre de negocis internacional, Intervin comptarà amb la participació dels principals grups vitivinícoles internacionals.

Alimentària revalida el seu lideratge internacional

Amb 94.622 m2 d’exposició, el saló va congregar en la seva última edició a 4.000 empreses de 75 països i a 141.826 visitants. L’assistència de professionals internacionals va batre rècords situant-se en 39.792 visitants procedents de 143 països, el que representa un increment en internacionalitat del 11%. Prop de 400 compradors estrangers van ser convidats per l’organització, el que va propiciar la celebració de 8.000 reunions de negoci. L’esdeveniment va ser seguit presencialment per 1.800 informadors.

Compromesa amb el futur

Alimentària es renova en cada edició sota l’impuls de les línies estratègiques sobre les quals treballa la indústria agroalimentària, primer motor econòmic europeu, intentant respondre als seus reptes de futur. Per això, el 2014 reforçarà el seu compromís amb la sostenibilitat, la internacionalització, la innovació, la solidesa de les seves marques, la salut dels consumidors, l’ocupació del sector, la preservació de l’àmbit rural i el potencial econòmic que li atorga la seva estreta vinculació amb la gastronomia i el turisme.

Respecte a l’edició del 2014 (la fira és biennal) Alimentària Exhibitions, l’empresa que explota la Mostra i que actualment està participada al 50% per Fira de Barcelona i el holding britànic Reed Exhibitions, comunica que “malgrat diverses informacions que han aparegut a mitjans periodístics que obrien interrogants sobre la continuïtat d’Alimentaria, la fira ja s’està comercialitzant i segueix endavant amb força”. Així mateix, afegeix que “Reed Exhibitions està reestructurant la seva activitat a Espanya, discontinuant la seva presència com a organitzador en alguns dels seus salons, com són Expo Reclam, Viscom Spain, MedPi Iberia, pels quals s’està buscant nous organitzadors per tal de garantir la seva continuïtat i que els seus respectius sectors tinguin una plataforma representativa com fins ara”.

Segons aquesta mateixa font, els salons que Reed Exhibitionsde ha estat organitzant fins enguany a València (Higyenalia Pulire i Sports Unlimited) es seguiran organitzant, i se’n fa càrrec Fira València.

Nou comentari