VadeVi
Jané Ventura marida el cava amb la música contemporània

Jané Ventura presentarà els 2 nous caves “Reserva de la Música”, un brut nature i un rosat, en el marc del Concert del Trio Kandinsky a l’Auditori Pau Casals (Avda. Palfuriana 52, Sant Salvador – El Vendrell), el proper diumenge 5 de desembre a les 12 del migdia, dedicat a la musica contemporània catalana (Joaquim Malats, Jesús Rodríguez Picó i Ramon Humet), amb presència de dos dels compositors que explicaran la seva obra.

Es tracta de dos caves d’anyada (2007) elaborats amb el raïms tradicionals: macabeu, xarel-lo i parellada pel blanc, i garnatxa pel rosat, amb unes criances de 24-30 mesos, i una nova imatge contemporània amb un sentit musical: l’etiqueta evoca sensacions de ritme i moviment des de les bombolles del cava i, a la vegada, s’hi poden veure reflectits diferents instruments.

Els nous caves es van donar a conèixer al sector de la restauració als certàmens Cartaví a Barcelona i San Sabastián Gastronómica al Kursaal de San Sebastián.

Jané Ventura ha escollit aquest concert per presentar els caves en societat, per tal de fer més palès els seus vincles amb la Música, i en concret amb l’Auditori Pau Casals, del qual n’és patrocinador del Festival Internacional. A més, els responsables de Jané Ventura mantenen una estreta relació amb el Trio Kandinsky des dels inicis de la seva residència a l’Auditori Pau Casals, la tardor del 2007.

Totes les persones que acudeixin al concert rebran informació dels nous caves, així com una degustació al finalitzar el mateix als jardins de la Vil-la Casals.Per al cap de setmana 11-12 de desembre, Jané Ventura oferirà una jornada de portes obertes al celler del Vendrell on s’elabora el cava (Ctra. de Calafell), amb motiu de la sortida al mercat dels nous caves. Les persones que desitgin rebre més informació o bé fer la reserva a info@janeventura.com i 977-660118 o bé directament a l’Auditori: 977-683468, auditoripaucasals@elvendrell.net.


Brut nature reserva de la musica de Jane Ventura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa