Un vi amb caràcter i, alhora, delicat. És el Jaspi Negre, una autèntica meravella per un preu a l’abast de totes les butxaques. És una referència a descobrir i a gaudir de la DO Montsant.

Sota el nom de Jaspi, els germans Coca i Fitó ofereixen des de la DO uns vins que transmeten el tarannà del terroir i de les varietats autòctones de la denominació. Lobjectiu final és oferir bones referències amb una immillorable relació qualitat-preu.

El Jaspi Negre 2007 s’elabora amb les varietats garnatxa (40 per cent), carinyena (30), cabernet sauvignon (25) i sirà (5%), amb un petit toc de fusta que l’arrodoneix.

Es compta amb els raïms dels germans Coca i Fitó i una selecció de partides dels pagesos de Marçà, Falset i El Masroig.

La idea d’aquest projecte ha estat fer bons vins de tall modern i amb identitat a través d’una elaboració tradicional però aconseguint uns acabats estructurals agradables i elegants per poder-los compartir amb una amplia varietat gastronòmica.

VADEVI.cat ofereix als seus lectors la possibilitat de conèixer-lo. La caixa de sis ampolles es pot comprar per 73,50 euros a través dels telèfons de contacte: 93 238 02 79 – 661 599 444, de dilluns a dijous de 10 a 21 h. i divendres de 10 a 15. El lliurament a domicili és gratuït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa