VadeVi
Jaume Gramona escollit Gourmet Barceloní 2010 pel club de la Bona Taula

El director tècnic i copropietari del celler Gramona, Jaume Gramona, ha estat escollit Gourmet Barceloní 2010 pel club de la Bona Taula per la seva col·laboració en promoure la cultura gastronòmica. Es tracta d’un títol que lliura des de fa 40 anys el Club de la Bona Taula, una associació fundada el 1969 per professionals de la restarauració per promoure la gastronomia i els hàbits d’alimentació saludables.

Jaume Gramona rebrà el títol aquesta nit mans del president del Club de la Bona Taula, Joan Rovira, en el sopar del 41 aniversari del Club a l’Hotel Avinguda Palace de Barcelona. Els vins i caves que se serviran durant el sopar seran de Gramona.

Amb aquesta decisió -una elecció que va tenir lloc el passat 20 d’abril en la Junta Directiva del Club en què es van proposar set candidats del món de la restauració, hostaleria i cultura-, Jaume Gramona s’afegeix a la llista de gourmets barcelonins, en la que també hi figuren Jordi Estadella, Manuel Vázquez Montalbán i Pere Tàpies, entre d’altres.

Gramona, grans reconeixements
Els caves del celler Gramona han estat premiats i reconeguts en diferents concursos i guies durant el 2009. Segons, fonts del celler, Gramona ha estat el celler de l’Estat més premiat del 2009 i els seus vins i caves han estat els més unànimement premiats per les guies espanyoles de vi. D’altra banda, diferents publicacions internacionals també els han elogiat , com la revista americana “*Wine & *Spirits” que ha situat Gramona en el Top 100 dels Cellers del Món i la reconeguda publicació americana “Wine Enthusiast” que va consdierar el cava Gramona III Lustres com un dels 10 Millors Vins Espanyols.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa