VadeVi
Una segona volta fa president del CRDO Terra Alta Joan Arrufí

El Consell Regulador de la DO Terra Alta ha quedat finalment constituït aquest dilluns 13 de juliol. Després d’unes eleccions que el passat 29 de juny van escollir els representants del Cens D, l’últim pas ha estat consensuar qui presidiria l’entitat durant els propers quatre anys.

La jornada constitutiva va transcórrer amb normalitat. Hi havia tres candidats a presidir l’entitat: (1) Santiago Aguiló, en representació de la Cooperativa de Batea; (2) Josep Pere Colat, en representació de la Cooperativa de Corbera d’Ebre; i (3) Joan Arrufí, del Celler Altavins Viticultors de Batea. Els resultats, després d’una segona volta, foren els següents:

– Joan Arrufí: 7 vots

– Josep Pere Colat: 2 vots

– Santiago Aguiló: 1 vot

– 2 abstencions

Joan Arrufí ha estat proclamat president del CRDO Terra Alta per majoria absoluta.

Arrufí té clar el camí que ha de seguir la DO sota el seu mandat: “En primer lloc hem d’obrir les finestres perquè sigui una institució més propera i transparent per a tots els associats”, explica en declaracions a VADEVI.cat. I, en segon lloc, “treballarem perquè els productors, elaboradors, embotelladors i la gent del vi de la comarca es guanyin millor la vida, cosa que passa per enfortir la marca DO Terra Alta: hem de refermar la qualitat i apostar fort per la promoció”, explica el nou president.

“Entro amb ganes de fer moltes coses, però abans de començar, hem d’aprendre com funciona tot; a partir d’aquí, ens posarem les piles amb els nous projectes”, conclou Arrufí.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa