VadeVi
Joan C. Martín: «Ens vam desorientar a l’abandonar les varietats mediterrànies»
  • CA

El web de la Denominació d’Origen Catalunya ofereix aquesta setmana una nova conversa a la secció del seu web “Parlem amb…”, en aquesta ocasió, amb l’escriptor i enòleg valencià Joan C. Martín.

Es tracta d’una personalitat amb una llarga experiència al món del vi que ha publicat més de 2000 articles, llibres (Els vins de l’arc mediterrani, d’Alacant a Montpeller o Valencians contra la fil·loxera entre d’altres) i diverses investigacions des de 1981. Entre d’altres premis, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura Gastronòmica Juan Mari Arzak pel seu article La cultura del origen en la gastronomía.

“Parlem amb…” recull converses amb convidats de perfil divers però amb un mateix denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Aquestes breus entrevistes persegueixen esdevenir en una invitació per a la reflexió i el debat.

També han conversat amb la DO Catalunya en aquesta secció el guanyador del 1er Concurs BlocDOCat Joan Gómez Pallarès, la sumiller i periodista Meritxell Falgueras i el periodista Ramon Francàs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa