VadeVi
Joan Masdéu, Lax’n’busto i The Street Soul Machine

L’horari de la fira Reus Viu el Vi es concentrarà novament enguany en la franja de tarda/nit, amb la voluntat d’allargar el tancament del certamen per fer-lo coincidir amb l’inici de les propostes artístiques programades simultàniament en diversos espais de la ciutat. Propostes que, en la mateixa línia de promoció del vi, volen servir per reivindicar la música que és fa a Catalunya. Joan Masdéu, que fou durant anys els capdavanter i referència dels mítics Whisquin’s, realitzarà a les Peixateries Velles el primer d’aquests concerts.

La voluntat de l’organització és la de posicionar els vins com un producte de qualitat que forma part de la identitat com a país. D’aquí l’elecció de Masdéu per obrir el cicle. “Aquest intèrpret és un exponent d’aquesta fornada d’artistes catalans marcats per la modernitat i l’avantguarda, sense renunciar a l’essència d’allò que és més nostre, amb un fort arrelament al país i a les seva realitat. Un exercici similar al que, de fa anys, fan els nostres cellers, obrint-se a nivell nacional i internacional escampant les excel·lències d’uns vins privilegiats sense renunciar als orígens”, afirma la Cambra de Reus.

La imatge de Masdéu, com la de cantant Beth l’any passat, pretén popularitzar el fenomen del vi entre un segment de població jove, buscant complicitats amb una generació de catalanes i catalans que des d’un consum responsable i “afavorint un coneixement profund, s’incorporin a la cultura del vi per garantir, també, l’expansió comercial dels nostres cellers”.

Dissabte 18, i a l’escenari instal·lat a la plaça d’Anton Borrell del parc de Sant Jordi, serà el torn de la mítica banda vendrellenca Lax’n’busto. I el diumenge 13, a la mateixa plaça Llibertat i com a cloenda de la fira, hi actuarà el grup de jazz The Street Soul Machine.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa