VadeVi
Joan Milà, l’enòleg artífex dels rosats catalans, mor en un accident de cotxe a Osca

El cos sense vida de Joan Milà reposa al tanatori de Tamarit de Llitera, un poble de la Franja de Ponent, a 40 quilòmetres de Barbastre. L’enòleg del celler Mas Comtal estava aquests dies de visita de feina al celler Idrias, de la DO Somontano, quan aquest dimarts a la tarda va patir un accident de trànsit mentre viatjava sol de tornada cap a casa. Aquest matí se li ha practicat l’autòpsia per determinar quina ha estat la causa de l’accident, segons han explicat fonts properes a la família.

La família ja ha confirmat que la missa del funeral es farà a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca aquest divendres 15 de gener a les 9:15h.

Joan Milà ha destacat per ser un dels enòlegs que ha valoritzat els vins rosats a casa nostra. La seva experiència durant més de 20 anys al cap davant de Mas Comtal i la seva manera de fer i treballar el van convertir en una personalitat molt reconeguda en el món vitivinícola català.

Joan Milà combinava la feina d’enòleg a Mas Comtal, masia d’Avinyonet del Penedès que el va veure néixer i on va passar la joventut i que a partir dels anys vuitanta va convertir en celler de vins de qualitat juntament amb el seu germà Albert Milà, amb la consultoria per diferents cellers de l’Estat espanyol, entre ells el celler que tornava de visitar quan va patir el tràgic accident.


Joan Milà, enòleg del celler Mas Comtal, ha mort aquest dimarts en accident de trànsit FOTO: PASCUAL GÓMEZ CASALS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa