VadeVi
Joan Nebot, Carles Playà, Raül Bobet, Agustí Torelló i Joan Rovira triomfen a la Nit de l’Enologia

La cinquena Nit de l’Enologia ja té els seus cinc guanyadors: Joan Nebot, Carles Playà, Raül Bobet, Agustí Torelló i Joan Rovira. L’acte de reconeixement s’ha celebrat a l’Hostatgeria del Monestir de Poblet, on s’hi ha reunit un grup representatiu dels millors enòlegs del país. . L’elecció dels nominats i dels guardonats, en cada categoria, es va decidir en un procés de votació intern dins de l’Associació Catalana d’Enòlegs, iniciat uns mesos enrere.

Abans de començar el sopar, s’ha fet un reconeixement al periodista Joan Nebot i Fortuny, per la seva tasca de difusió del món de la viticultura i el vi en l’àmbit dels Països Catalans. Actualment, és el director de Vadevi.cat, el diari de referència del sector vitivinícola del Principat, i col·laborador de la revista El Temps.

Carles Playà Maset ha obtingut el guardó a la Millor Trajectòria Professional, per la constant i coherent línia de treball en l’empresa, i per la seva perseverança al capdavant de l’Associació Catalana d’Enòlegs durant molts anys, deixant-hi una empremta personal.

Joan Rovira Grau ha rebut el guardó a la Proposta Més Innovadora o projecte d’investigació, per la seva iniciativa IOMUS, escumós elaborat amb la varietat sumoi, utilitzant diferents mètodes.

El guardó a l’enòleg amb més carisma i/o empenta enològica ha recaigut en Raül Bobet Almenara, per la seva tasca de crear projectes vinícoles en diferents zones geogràfiques; una referència per la seva visió global del món del vi i la gran capacitat tècnica i de treball.

L’entrega de premis ha conclòs amb la distinció per un professional amb més de 25 anys en la professió d’enòleg, que ha estat per Agustí Torelló Mata, per tota una vida dedicada al món del cava.

Josep A. Llaquet, president de l’Associació Catalana d’Enòlegs, ha agraït públicament la gestió realitzada per Oriol Guevara al capdavant de l’Incavi, així mateix, ha felicitat i ha ofert els serveis de l’entitat al nou director general de l’Intitut, Jordi Bort, que ha presidit l’acte d’aquest divendres a la nit.


ELS PREMIATS AMB EL DIRECTOR DE L’INCAVI, JORDI BORT I EL PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ D’ENÒLEGS, JOSEP ANTON LLAQUET FOTO: J.M. OLLER

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa