VadeVi
Joan Nebot s’incorpora a l’equip de La Guia de Vins de Catalunya
  • CA

El periodista vitivinícola, Joan Nebot s’incorpora a l’equip de tast i de redacció de La Guia de Vins de Catalunya, que enguany presentarà la seva novena edició. I diu, en declaracions a VADEVI.cat que ho fa “amb molta il·lusió, en l’àmbit de la prescripció de vins catalans encara tenim molta feina a fer i sumar esforços és important”.

Amb aquesta incorporació, la guia reforça el seu equip de tast, format des de la primera edició pels seus fundadors i creadors, Jordi Alcover i Silvia Naranjo, que han estat acompanyats per altres tastadors en les successives edicions, com Sergi Sevé de la botiga i distribuïdora de vins catalans vilanovina 12 D.O.’s. Aquesta és la primera de les diverses novetats que la guia presentarà enguany, amb la voluntat de seguir ampliant l’abast de la publicació i la promoció i difusió del vi català.

Joan Nebot diu que la seva aportació serà del tot “complementària a la feina que s’ha estat fent des de 2009 per part de la Guia, amb una fiolosia molt clara i una manera de fer molt definida”. Així i tot Nebot considera “que el que es pretén és obrir-la a nous tastadors i a noves mentalitats, com la seva, que no quedarien circumscrites a visions més especialitzades com les de enòlegs o sommeliers. La meva és més oberta”

La Guia de Vins de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya, i els seus creadors, Jordi Alcover i Silvia Naranjo, defensen un model de tast a cegues transparent, rigorós i equitatiu, que puntua tots els factors que intervenen en la qualitat d’un vi. D’aquesta premissa neix un llibre de renovació anual des de la seva primera edició de 2009, adreçada a tota mena de públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa