VadeVi
Joan Tarrada: "Si totes les entitats s’impliquessin, no hi hauria problemes socials"
  • CA

Ja ho havien anunciat durant la presentació del 9è Banc Sabadell ViJazz Penedès i avui ha estat el dia per a fer-ho realitat. Tastavins Penedès ha lliurat aquest matí un xec per valor de 1.100 euros a la Fundació Mas Albornà com a resposta a la seva promesa de destinar el 0,7% del pressupost del ViJazz (exceptuant les aportacions públiques) a una entitat de caire social.

Mas Albornà és una organització que té com a objectiu la integració social i laboral de persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió. Una entitat que, segons el president dels Tastavins Penedès Joan Tarrada “fan una tasca fantàstica i importantíssima” que els fa mereixedors d’aquesta aportació econòmica.

De fet, aquest és el sisè any que Tastavins destina aquest percentatge en suport a projectes socials. També han col·laborat amb l’Associació Espiga, o amb les branques locals de Càritas i la Creu Roja. “Són petites aportacions, però no per petites, sense importància”, explica Tarrada. “De fet -afegeix- si totes les entitats del Penedès prenguessin consciència i fessin aquestes donacions, per petites que siguin, no hi hauria ni la meitat dels problemes socials”.

D’altra banda, coincidint amb aquest acte, Tastavins Penedès ha avançat que la 10a edició del ViJazz comptarà amb força novetats, entre les quals hi ha la incorporació de nous espais. Coincidint amb el desè aniversari, “treballem amb la proposta més ambiciosa que s’ha plantejat mai fins ara”, ha conclòs Tarrada.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa