VadeVi
Jordi Pujol destaca el salt endavant de la DO Montsant

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha visitat avui la DO Montsant i ha destacat el “gran salt endavant” que, els darrers anys, ha fet tant aquesta denominació d’origen vitinícola com el conjunt de la comarca del Priorat. Tot i l’actual conjuntura econòmica, Pujol ha remarcat que la situació objectiva d’aquest territori és substancialment millor que fa trenta anys després de la revolució vinícola que s’ha viscut des dels anys noranta del segle XX.

La visita, organitzada per la DO, ha portat el president Pujol al Celler Laurona, on ha estat rebut pels seus propietaris, Toni Cruz i Josep Maria Mainat, els històrics components de la Trinca.

Tot seguit s’ha desplaçat al Parc Tecnològic del Vi, VITEC, a Falset, un equipament pioner en la recerca i la investigació vitivinícola darrera del qual hi ha la URV i el sector econòmic de la comarca.

A la tarda, i després de dinar amb els membres del Consell Regulador, l’expresident participa en un cafè-col·loqui amb representants dels cellers de la DO Montsant, una trobada on s’abordaran qüestions relacionades amb la denominació d’origen i el sector del vi.

En el transcurs de la seva estada, Jordi Pujol ha estat obsequiat amb la copa Riedel Montsant, la copa que la marca austríaca ha dissenyat exclusivament per a la DO i que es comercialitza a tot el món. L’acte s’emmarca en les visites de caire institrucional que la DO Montsant organitza periòdicament per donar-se a conéixer, especialment ara que aprofita per presentar la copa a diferents personalitats.


Jordi Pujol amb Toni Cruz i Josep Maria Mainat, propietaris del celler Laurona FOTO: DO MONTSANT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa