Jornada sobre les traves tècniques a l’exportació de vins

Jornada tècnica prèvia a la fira Reus Viu el Vi Foto: VADEVI.cat

La Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest dimecres la sessió sobre les traves tècniques a l’exportació de vins. Es tracta d’una jornada adreçada a professionals i que s’emmarca dins de la programació prèvia de la Reus Viu el Vi , la fira de les DO de la Cambra que enguany es realitzarà del 8 al 10 de juny i que serà inaugurada per l’alpinista Araceli Segarra .

La sessió ha estat protagonitzada pel doctor Ramon Viader i Guixà, farmacèutic, Màster en Gestió de Qualitat, membre de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i enòleg. Ell ha estat l’encarregat de descobrir a l’audiència, formada per representats dels cellers de casa nostra, les condicions tècniques per elaborar i envasar vins destinats als mercats exteriors. La ponència ha inclòs l’anàlisi dels diferents graus d’exigència per països.

La jornada ha estat possible gràcies a l’aliança de la Cambra amb la Consultoria vitivinícola Rius & Rius que porta anys col·laborant amb la corporació per assessorar als cellers, especialment en els seus projectes d’internacionalització.

Nou comentari