‘Els llevats, fermentació i control de la segona fermentació’ és el títol de la jornada tècnica que es desenvoluparà el dia 27 de gener de 2011 a l’Estació de Viticultura i Enologia (Pl. Àgora, 2-3, polígon Domenys II, de Vilafranca del Penedès). La inscripció és gratuïta, això no obstant les places són limitades.

A tres quarts de sis es farà la presentació i el lliurament de documentació. Després es parlarà de “Tecnologia de la implantació i control dels llevats i bacteris en primera i segona fermentació”, de “Control i avaluació de la fermentabilitat dels vins base”, i de “Factors de producció de carbamat d’etil”. Per acabar, hi haurà una presentació i degustació de vins experimentals.

Organitzen aquesta jornada l’Institut Català de la Vinya i el Vi; Associació Catalana d’Enòlegs; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària; Lallemand Bio, SA; Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i Pla Anual de Transferència de Tecnologia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa