VadeVi
Jornada sobre «Traves tècniques a l’exportació de vins» al Priorat
  • CA

Seu del Consell Comarcal del Priorat. Foto: http://www.priorat.cat

La sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat acollirà la jornada «Traves tècniques a l’exportació de vins». Actualment la majoria dels vins envasats de la comarca, estan destinats a l’exportació. Per aquest motiu és important conèixer les condicions tècniques que han de complir per facturar-los a l’exterior. Aquesta venda és molt complexa per la peculiaritat que té cada país, això dificulta la gestió dels mercats a tots els cellers.

El curs combinarà l’exposició conceptual de l’instructor Ramon Viader, professor d’enologia de la URV i Màster en Total Quality Magnament, juntament amb la resolució de casos pràctics com simulacions reals. També inclou una dinàmica de grup per assegurar que tots els participants assoleixen els coneixements.

La jornada s’iniciarà el dijous 12 de març a les 17:00, i es té previst que acabi a les 19:30. Obrirà l’acte Joan Carles Garcia, president del consell Comarcal del Priorat. La sessió està organitzada per l’assessoria Rius i Rius amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat, la DO Montsant i la DOQ Priorat. El preu del curs és de 50€, però els inscrits a la DO Montsant i DOQ Priorat el poden realitzar per 20€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa