Jornades de Cava i Montilla Moriles a Catalunya

L’Institut del Cava, en col·laboració amb l’Associació de Sumillers de Córdoba i la DO Montilla Moriles organitzen les jornades de Cava i Vins Montilla Moriles, que tindran lloc entre el 18 i el 23 d’abril a Sant Sadurní d’Anoia i Barcelona amb l’objetiu de promocionar els caves catalans els vins cordovesos. Aquestes jornades són la torna de les que es van celebrar l’any passat a Còrdova.

Durant les jornades, enòlegs i sommeliers mostraran els punts en comú entre ambdós vins i les possibilitats de maridatge amb plats de la gastronomia catalana, andalusa i internacional.

Les Jornades s’iniciaran a Sant Sadurní d’Anoia a la botiga de vins Cal Feru el proper 18 d’abril, on el seu sumiller, Xavier Roig, farà una presentació dels Vins de Montilla Moriles i Caves. Seguidament, el 19 d’abril, a la ‘Sessió taverna’ des de Cal Feru, es celebrarà una Feria de Abril a la andalusa de la mà dels vins Montilla Moriles, els Caves i la Gastronomia típica andalusa. El 22 d’abril es destinarà a la formació, amb un seminari a l’Escola d’Enologia Mercè Rossell d’Espiells i un altre pels alumnes del Curs de Sumiller de l’escola d’hoteleria i turisme CETT a Barcelona. El punt i final serà al mercat de Santa Caterina de Barcelona on es celebrarà un Sant Jordi especial amb plats típics elaborats amb productes del mercat, en un dinar de maridatges amb tots dos vins, amb l’objectiu de mostrar la màxima diversitat i diversitat.

Nou comentari