VadeVi
Jornades de sensibilització i creació de producte enoturístic

Aquesta setmana s’han posat en marxa les Jornades de sensibilització i creació de producte enoturístic, obertes a professionals del sector empresarial turístic i enològic i organitzades per l’Oficina Tècnica País del Vi, ubicada al PCT de Turisme i Oci al Campus Vila-seca de la URV.

Aquesta oferta, que és gratuïta, s’estructura en dues sessions: la primera és una jornada de sensibilització en la que es dóna a conèixer el que envolta el món del vi i l’enoturisme, i la segona és un taller pràctic de creació de producte i d’experiències.

Les jornades se celebraran en el territori de les cinc DO pròpies de les comarques de Tarragona, amb la col·laboració dels consells comarcals de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre, el Tarragonès i la Terra Alta. La primera sessió ha tingut lloc aquesta setmana a Montblanc amb 20 participants, i a Gandesa, amb 16.

Les jornades de sensibilització són impartides per Jaume Salvat, professor de la URV i membre del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudís Turístics del departament de Geografia d’aquesta universitat. Tracten, entre d’altres temes, factors claus per a l’èxit com la segmentació de la demanda per adaptar-se al mercat i innovar, l’especialització productiva per diferenciar-se, facilitar l’ús recreatiu i crear producte, i la coordinació entre agents per aconseguir suport institucional, recursos i lideratge.

Properament s’iniciaran les jornades a les comarques del Priorat i de l’Alt Camp -en representació de tot el territori de la DO Tarragona-; i se celebrarà la segona sessió del taller pràctic a la Conca de Barberà i la Terra Alta.


Jornada al consell comarcal de la Conca de Barberà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa