www.vijazzpenedes.com

Enovisites online

Un any més les visites a cellers són una de les principals activitats paral·leles farà referència a les visites a cellers o enovisites, que any rere any completen les seves places amb persones vinguides d’arreu.

Aquesta any i com a novetat una part de les enovisites es podran reservar prèviament a través del web www.vijazzpenedes.com. Una part de les places quedaran bloquejades per tal de poder ser venudes en el marc de la fira del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Es pot consultar el programa de les enovisites al web.

Ja es poden reservar les places per les diferents sessions de tast i maridatge

Un any més, les diferents sessions de tast i maridatge programades en el marc del Banc Sabadell Vijazz Penedès, acostaran els vins del Penedès a més d’un miler de persones

Des d’aquesta setmana, ja es poden reservar les places a les diferents sessions de tast i maridatge que es duran a terme el divendres, dissabte i diumenge, en alguna de les 3 sales de tast, que tornara a estar ubicades a la Rambla Sant Francesc i al Centre Agrícol. Les places són limitades i es poden reservar a través del web. Un cop exhaurides les places disponibles online, la resta es podran reservar a la mateixa fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa