Un any més el Vijazz 2013 ha programat diverses jornades professionals que es duran a terme durant la setmana prèvia, activitats pensades per restauradors, sommeliers, cuiners, elaboradors i cuiners.

El dia 1 es durà a terme una nova edició del tast magistral del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que enguany estarà dirigit per Joan Lluis Gómez, sommelier del Restaurant Sant Pau, qua actualment està reconegut entre d’altres amb 3 estrelles de la prestigiosa guia Michelin. El sommelier endinsarà als assistents en la seva visió del Penedès a través d’una sel.lecció de 10 vins, que s’acompanyaran de 10 degustacions pensades per cada vi.

La Cuina del Vi, dirigida per Pere Sans, Cuiner, gastrònom i escriptor, serà la segona de les jornades que es duran a terme en el marc d’aquesta setmana, serà una jornada que versarà sobre les possibilitats del vi en la cuina actual, i que està destinada a cuiners, restauradors i tots els aficionats a la cuina.

El dia 3 de juliol, els viticultors tornaran a tenir aquest any una jornada dedicada exclusivament a ells “De Viticultor a Elaborador”, serà una jornada que donarà les directrius a aquells viticultors que s’etan plantejant, o volen tenir més informació sobre els passos i requisits que han de seguir per poder elaborar els seus propis vins, puguin disposar de tota la informació necessària a tenir en compte.

Les places són limitades i s’han de reservar a través del web www.vijazzpenedes.com

Enovisites online

Un any més les visites a cellers són una de les principals activitats paral·leles farà referència a les visites a cellers o enovisites, que any rere any completen les seves places amb persones vinguides d’arreu.

Aquesta any i com a novetat una part de les enovisites es podran reservar prèviament a través del web www.vijazzpenedes.com. Una part de les places quedaran bloquejades per tal de poder ser venudes en el marc de la fira del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Es pot consultar el programa de les enovisites al web.

Ja es poden reservar les places per les diferents sessions de tast i maridatge

Un any més, les diferents sessions de tast i maridatge programades en el marc del Banc Sabadell Vijazz Penedès, acostaran els vins del Penedès a més d’un miler de persones

Des d’aquesta setmana, ja es poden reservar les places a les diferents sessions de tast i maridatge que es duran a terme el divendres, dissabte i diumenge, en alguna de les 3 sales de tast, que tornara a estar ubicades a la Rambla Sant Francesc i al Centre Agrícol. Les places són limitades i es poden reservar a través del web. Un cop exhaurides les places disponibles online, la resta es podran reservar a la mateixa fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa