VadeVi
Josep Anton Llaquet, nou president de l’Associació Catalana d’Enòlegs

L’Associació Catalana d’Enòlegs ha escollit nou president després que Oriol Guevara, el seu predecessor, fos nomenat Director General de l’Incavi aquest agost passat.

Els membres de l’associació van escollir Josep Anton Llaquet com a nou president reunits en assamblea general ordinària el passat 30 de gener, segons ha fet públic l’Associació Catalana d’Enòlegs. Llaquet ha estat director tècnic de la Cooperativa de l’Arboç, màxim responsable de Freixenet a Mèxic i directiu de René Barbier.

L’assemblea, a la que hi van assistir una seixantena de membres, que va servir també per renovar els càrrecs que havien esgotat mandat: el vicepresident, el secretari, el vicetresorer i quatre vocals, dos d’ells suplents.

El celler Masia Bach de Sant Esteve de Sesrovires va ser l’escenari en el qual Llaquet, després de ser escollit va agrair la mostra de confiança i va explicar les seves intencions. Un cop acabada l’assemblea, els assistents van realitzar una visita tècnica a les instal·lacions de Masia Bach, guiada per Jordi Botta i Marta Bellapart.


Els membres de l’Associació Catalana d’Enòlegs que van assistir a l’assemblea FOTO: ACE


Josep Anton Llaquet acompanyat d’Oriol Guevara després de l’assemblea FOTO: ACE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa