Josep Lluís Bonet segueix de president de Fira Barcelona

El president de Freixenet renova el mandat gràcies a l'acord de Generalitat, Ajuntament i Cambra de Comerç de Barcelona

Josep Lluís Bonet al seu despatx a Fira Barcelona Foto: VADEVI.cat

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, seguirà com a president de Fira de Barcelona fins al 2016, completant així els tres mandats que marquen els estatuts de l’entitat com període màxim en el càrrec, segons que informa Europa Press.

El comitè executiu de la Cambra de Barcelona va acordar la setmana passada renovar Bonet en el càrrec, després de consensuar-ho amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat -les tres institucions constitueixen el consell general de Fira-, i la decisió serà ratificada aquest dijous en el pròxim ple de la Cambra, segons publiquen aquest dimarts ‘Economía Digital’ i ‘La Vanguardia’.

La Cambra també ha proposat la incorporació al consell d’administració de Fira del vicepresident de la banca d’inversió Rothschild a Espanya i vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, que cobrirà la vacant que va deixar Bruno Figueras el mes de març del 2012 per la crisi d’Habitat.

A més de Bonet, renovarà Enrique Lacalle (Meeting Point), Enric Crous (Damm) i Núria Basi (Basi), que també finalitzaven mandat a final del 2012.

Fira tenia previst debatre la renovació d’aquests quatre membres el passat 11 de desembre, però va decidir posposar-ho fins a la formació del nou Govern després de les eleccions del 25 de novembre.

Els estatuts de la institució preveuen que tant Bonet com els altres consellers puguin seguir exercint el seu càrrec en funcions fins a la pròxima reunió del consell general de Fira, que està previst per a juliol, on s’hauran de ratificar els nomenaments, tot i que es podria convocar un consell extraordinari.

Bonet, que també és president d’Alimentaria, va assumir el càrrec a Fira de Barcelona l’any 2004, i amb aquest mandat esgotarà el període màxim que marquen els estatuts.

El consell d’administració de Fira de Barcelona es completa amb els consellers Jordi Clos (Derby Hoteles i Gremi d’Hotels de Barcelona), Pedro Fontana (Áreas), Luis Conde (Seeliger i Comte) i Miquel Martí (Moventia i FemCat).

Nou comentari