L’espai gastronòmic L’Empordà a taula, ubicat en el celler d’Empordàlia de Vilajuïga, ha programat sis sessions de cuina en viu amb la col·laboració del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent. La iniciativa conjunta de la cooperativa i La Cuina del Vent es concreta amb la participació de cuiners de 13 restaurants altempordanesos.
El dissabte 26 de març és el torn de Josep Bufí, cuiner del bar-restaurant Dynamic (Figueres), i de Josep Maria Oliveras.
Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el consum de productes de proximitat, com els que es venen a les agrobotigues d’Empordàlia. Seguint la filosofia “Quilòmetre zero”, els cuiners de La Cuina del Vent elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a L’Empordà a taula. Al mateix temps, el sommelier de la cooperativa presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.
Pròximes sessions
* 26 de març: Josep Bufí, cuiner del bar-restaurant Dynamic, i Josep Maria Oliveras – de 17:00 a 19:00
* 2 d’abril: cuiners dels restaurants El Vaixell i Terraza
* 9 d’abril: cuiners dels restaurants La Vela i Montecarlo
Cuina en viu a Vilajuïga FOTO: L’Empordà a taula